Αποχωρεί ο Καμπλιώνης, μάλλον δανεικός ο Χάμος και ερωτηματικό ο Μανακούσιος

Τρεις δανεικούς είχε παραχωρήσει την περασμένη σεζόν η ΑΕΛ. Οι Αντώνης Καμπλιώνης και Σωτήρης Χάμος παραχωρήθηκαν στην Πύδνα Κίτρους και ο Δημήτρης Μανακούσιος στον Δωτιέα Αγιά.
Οι παίκτες αυτοί λοιπόν βρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΛ τη περασμένη Δευτέρα, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να παίρνει τις αποφάσεις του.
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο Επικοινωνία της ομάδας ο Μακεδόνας τεχνικός έχει αποφασίσει να μην συνεχίσουν δύο από τους τρεις στην ομάδα στο πρωτάθλημα της Super League. Ο λόγος για τους Καμπλιώνη και τον Χάμο. Οι παίκτες με την ομάδα του Κίτρους δεν κατάφεραν να κερδίσουν την άνοδο στη Football League, αλλά πανηγύρισαν την κατάκτηση του κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Στους δύο παίκτες προτάθηκε να συνεχίσουν με νέο δανεισμό στο Απόλλωνα Λάρισας τη νέα σεζόν. Ο Καμπλιώνης απάντησε αρνητικά, ζητώντας μάλιστα να μείνει ελεύθερος έτσι ώστε να βρει την ομάδα που θέλει να συνεχίσει. Στον αντίποδα ο Χάμος ακόμα δεν έχει απαντήσει στη πρόταση που του έχει γίνει.
Τα πράγματα για τον Δημήτρη Μανακούσιο είναι διαφορετικά. Ο Άγγελος Αναστασιάδης ζήτησε να παρακολουθήσει κι άλλο τον κεντρικό αμυντικό και θα φανεί αν τελικά θα πείσει τον προπονητή του για να παραμείνει στην ομάδα.

larissasportnews.gr

Σχόλια